elinstallationer-göteborg-elinstallation

Elinstallation

För att möta dagens behov och efterfrågan av el är det viktigt att alla elinstallationer i Göteborg blir utförda korrekt. El finns överallt idag och har stor inverkan på alla våra liv. Om du vill utföra en regelbunden elservice, reparation av el eller en ny installation ska du anlita våra auktoriserade elektriker för arbetet. Vi har de rätta redskapen för att utföra arbetet på ett säkert sätt, utan risk för varesig hög spänning eller livsfarliga stötar.

Moderna och säkra installationsmaterial

En elinstallation menas med att man installerar någon form av utrustning i hemmet eller på någon annan plats, som ska strömma el för att möta ett specifikt behov. Allt som strömmar el kräver säkra och godkända kopplingsdosor, apparatdoser och installationsrör som alla uppfyller kraven från branschen.

Som professionella elektriker har vi tillgång till de allra bästa installationsmaterialen som finns på marknaden idag, som garanterar att dina nya elinstallationer i Göteborg möter dina förväntningar.

Som elektriker ser våra dagar annorlunda ut

Då en elinstallation innefattar all typ av utrustning som strömmar el kan vårt arbete se olika ut från dag till dag. Oavsett arbetsuppgift har våra elektriker den rätta kompetensen för att utföra diverse elinstallationer i Göteborg som följer branschens alla regler.

Du ska inte utföra en ny installation på egen hand då det både kan leda till feldragning av el, livsfarliga skador samt att du inte får några garantier för arbetet. Därför ska du anlita våra elektriker!

elinstallation-göteborg-elinstallation-installationsmaterial

Erfarenhet av diverse elinstallationer – hjälper privatpersoner och företag

Vi blir anlitade av både privatpersoner och företag vid elinstallationer i Göteborg. Våra uppdrag kan se olika ut, både gällande arbetets omfattning och vilken typ av elinstallation vi ska utföra. Våra elektriker gillar det omväxlande arbetet och att el är ett så brett arbetsområde. Därför kan vi bland annat hjälpa dig med:

  • Installation av ett nytt vägguttag
  • Installation av ny belysning
  • Installation av ny el i bostaden

Godkända för arbeten upp till 1000V

Du kan vara trygg med att anlita våra elektriker för diverse elinstallationer i Göteborg. Inte nog med att vi har flera års erfarenhet från branschen och är auktoriserade elektriker, vi är även godkända installatörer för upp till 1000V.

Denna certifiering inom el visar att du får hjälp av kvalificerade elektriker som är uppdaterad kring regler, lagar och förordningar som är relevant vid en elinstallation. Din nya el blir säker, hållbar och uppfyller de krav som finns.

Hållbar och säker el för din dagliga användning

Oavsett om du är i behov av ny elinstallation i hemmet eller på arbetsplatsen, så har vi din säkerhet i fokus. El är farligt om det inte installeras korrekt, därför är våra elektriker noga med att installera ny el som är säker att använda varje dag.

För att säkerställa detta följer våra elektriker ett tydligt steg för steg system som kvalitetssäkrar hela arbetsprocessen och garanterar hög kvalité från början till slut. Vi strävar efter att installera hållbar och säker el enligt dina önskemål.

elinstallationer-göteborg-elinstallation-nytt-vägguttag

Komplett service vid en elinstallation

Vi är måna om att allt ska bli rätt redan från första början. Därför inleder vi varje ny kundrelation med att tydligt gå igenom dina önskemål och vad du behöver hjälp med.

Vi får en tydlig bild över vilken typ av installationsmaterial som matchar dina behov, och vi kan presentera de mest effektiva lösningarna. Vi kommer självklart undersöka bostaden eller arbetsplatsen innan så att vi kan hitta en lämplig plats för din nya elinstallation i Göteborg.

Vi ser oss som kompletta elektriker som erbjuder förstklassig service. Anlitar du oss hjälper vi till med att både projekterar, konstruerar och installerar all el. När vi får ett helhetsansvar över hela elinstallationen får vi en tydligare översikt över arbetet så att vi kan kvalitetssäkra produkten.

Anlita våra elektriker – ROT-avdrag för elinstallation

Är det dags att installera ny el ska du kontakta våra kvalificerade elektriker för arbetet. Vi vet hur vi ska arbeta med höga spänningar och den mängd volt som uppstår när man arbetar med el.

Våra elektriker har erfarenhet av elinstallationer i Göteborg som rör svagström- och starkströmsanläggningar. Både privatpersoner och företag kan anlita oss. Du får ett resultat som håller hög kvalité, är säkert och hållbart.

Du är välkommen att kontakta oss för att få svar på dina frågor eller för att få en offert för elinstallation. Beskriv arbetet i kontaktformuläret så att vi kan återkomma med en korrekt offert till dig.

För korrekt utförd elinstallation, anlita våra auktoriserade elektriker som följer branschens alla regler. Du får säker el att använda dagligen.