elinstallationer-göteborg-elservice

Elservice

Om du inte har anlitat våra elektriker för reparation av el, underhåll eller elservice på ett tag är det dags att kontakta oss nu! Med tiden kan feldragen el överhettas och leda till farliga bränder, samt att sladdar kan bli gamla och leda till sämre transport av el. Vi kommer även säkerställa att dina senaste elinstallationer i Göteborg blev installerad korrekt.

Bred kunskap inom el för att möta dagens behov

När våra elektriker arbetar med elservice har vi alltid din vardag i fokus. Du ska bo i ett hem eller arbeta på en arbetsplats där elen är säker att använda och där elen fungerar som den ska. Då vi lever ett uppkopplat liv som är beroende av en fungerande el, ställer det höga krav gällande säkerhet och hållbarhet.

Våra elektriker vet att elinstallationer i Göteborg måste monteras korrekt för att möta dina behov, samtidigt som vi vet att det är viktigt att underhålla elen med jämna mellanrum. I många fall räcker det med en enkel elservice för att lösa dina besvär, men ibland krävs det en reparation av el om det är riktigt illa.

Elservice på dina villkor

Vi har lång erfarenhet av elinstallationer och vet hur man bäst utför elservice för snabba lösningar. Du kan kontakta oss om det är något specifikt fel du vill rätta till, eller om du vill att vi ska undersöka bostad ingående om du misstänker en feldragning eller dylikt. Vi går igenom bostad för att lokalisera eventuella brister i konstruktionen och feldragningar.

Med vår breda kunskap kan vi direkt urskilja om något inte stämmer enligt branschens regler och riktlinjer när vi talar om säkerhet. Vi för noga anteckningar över de brister vi hittar och ger förslag på hur vi kan lösa detta för att uppfylla dina behov.

elinstallationer-göteborg-elservice-privatperson-företag

Vi presenterar smarta lösningar för din el

När vi utför elservice är vi otroligt noga med vår säkerhet under arbetet. Våra elektriker har erfarenhet av att arbeta med el och vet hur man ska hantera både starkström och svagström. Oavsett vilket arbete du behöver hjälp med kan du vara trygg med att vi har tillgång till moderna och säkra verktyg som låter oss arbeta med höga och låga spänningar utan fara.

Våra elektriker utför elservice på dina villkor och strävar efter att presentera smarta lösningar för dig. Med smarta åtgärder kan våra elektriker inte bara förlänger hållbarheten av din el, utan även ökar säkerheten.

Professionella elektriker för elservice av svagström och starkström

Det finns en anledning till att dessa typer av arbeten med elinstallationer och elservice ska utföras av kvalificerad personal. Detta gäller speciellt om man ska utföra ett arbete med feldragen el, trasiga eller föråldrade kopplingar samt diverse elinstallationer där hög spänning lätt kan ge en stark och skadlig stöt.

Detta är anledningen till att du inte ska utföra någon form av elservice på egen hand, anlita våra kvalificerade elektriker för arbetet! Våra kompetenta medarbetare är auktoriserade inom yrket och erhåller de rätta kunskaperna för att arbetet ska hålla hög nivå och följa branschens alla riktlinjer.

elinstallationer-göteborg-elservice-reparation-el

Tydlig kommunikation från början till slut

Vi arbetar noggrant och lösningsfokuserat för att erbjuda dig ett helhetskoncept inom elinstallationer och elservice. Skulle någon av våra elektriker upptäcka ett annat fel under vår elservice ser vi till att presentera detta för dig innan vi fortsätter arbetet.

Det är viktigt för oss att du är helt medveten om vad för arbete vi kommer utföra när du anlitar oss, så det inte uppstår några oväntade överraskningar för dig. Vi är helt transparenta i vår kommunikationen under hela processen och är tydliga med det arbete vi utför, oavsett om det dyker upp ett oväntat fel eller inte.

Anlita våra elektriker för elservice med ROT-avdrag

Vi är stolta över att vara ett gäng elektriker som erbjuder dig en komplett helhetslösning inom både elinstallationer i Göteborg, samt elservice när det är dags för underhåll.

Du är välkommen att kontakta oss för en offert om du vill anlita våra elektriker för elservice av din el. Vi är experter på vårt arbete och vet exakt hur vi ska underhålla dina senaste elinstallationer i Göteborg för säker el att använda.

Du får inte glömma bort att använda det förmånliga ROT-avdraget om du är privatpersoner. Då kan du få upp till 30% avdrag på arbetskostnaderna. Prisvärt och bra för dig vid elservice i Göteborg.

Få säker och hållbar el med regelbunden elservice i bostaden eller på arbetsplatsen. Vi lokaliserar och åtgärdar eventuella brister som är skadliga.